In welke steden is de Ship To applicatie beschikbaar? In welke steden is de Ship To applicatie beschikbaar?

In welke steden is de Ship To applicatie beschikbaar?

Support Digital Support Digital

De Shipto-applicatie zal momenteel gebruikt worden in bepaalde delen van Brussel, Gent, Antwerpen en Luik.
Volg deze stappen om te zien of u zich in het bezorggebied bevindt:
•    Installeer de applicatie
•    Maak een account aan
•    In "mijn adressen" kunt u uw adres handmatig lokaliseren of uw adres invoeren.
•    Als u zich niet in het bezorggebied bevindt, ontvangt u hiervan een bericht. Als uw adres gevalideerd wordt, heeft u de mogelijkheid om de beschikbare winkels te bekijken en is er de mogelijkheid om te bestellen.