Wanneer en hoe kan ik betalen? Wanneer en hoe kan ik betalen?

Wanneer en hoe kan ik betalen?

Support Digital Support Digital

De betaling gebeurt bij levering. De klant betaalt de producten op basis van het kassaticket. Hieraan worden de leveringskosten toegevoegd. Shipto neemt geen commissie op de prijs van de producten, deze worden gekocht tegen de geselecteerde prijs van de winkel in de app.
Betreft betaalmethodes: er is momenteel alleen betaling per kaart mogelijk. De klant ontvangt ook per e-mail de kwitantie voor het bedrag van de levering.