Covid-19: Veiligheidsmaatregelen Covid-19: Veiligheidsmaatregelen

Covid-19: Veiligheidsmaatregelen

Support Digital Support Digital

Alle Carrefour-teams staan paraat en zijn toegewijd om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, met inachtneming van de veiligheids- en hygiënevoorschriften. Al onze bezorgers zullen worden uitgerust met handschoenen.

Wil je meer informatie?

• GENT : 0473 99 05 83
  • ANTWERPEN : 0473 99 03 30
  • BRUSSEL, LUIK : 0465 49 99 49

Je kan via het gratis nummer 0800 9 10 11 (beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds), via ons online formulier of via WhatsApp contact opnemen met onze klantenservice.

Aarzel niet om ook onze FAQ te raadplegen.

We zijn actief in Antwerpen, Gent, Brussel en Luik!